Тиждень пожежної безпеки
Тиждень знань Пожежної безпеки в Рожищенському НРЦ. 
                     В період з 1 по 8 листопада 2016 року в навчальному закладі проведено Тиждень знань Пожежної безпеки на тему: «Скажемо всі НІ! Пожежам на землі».
Згідно плану в підготовчому - 4 класах пройшла виховна години «Пожежна тривога», «Вогнище – це романтично, проте дуже небезпечно», в 5-10 класах – «Причини виникнення пожеж та засоби боротьби з ними», «Що треба знати про пожежі», «Мої дії під час пожежі», «Червона квітка» - друг і ворог», «Скажемо пожежам «Ні!».
                     Педагогом-організатором проведено конкурс малюнків та стіннівок на тему: «Скажемо всі НІ! Пожежам на землі». , перегляд мультфільмів та презентацій тощо.
               Тиждень проведено з метою профілактичної роботи щодо запобігання травматизму невиробничого характеру, виховання поважного ставлення до безпеки людини, дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу в побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу в навчальному закладі.

                Також на території Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату працівники державної пожежно -рятувальної частини №3 провели для вихованців закладу громадську акцію                   «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу