«Повір у себе, і в тебе повірять інші» під таким гаслом пройшов конкурс малюнків.
                     Організатором конкурсу був Рожищенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Головна мета заходу – привернути уваги громадськості до проблем дітей з функціональними обмеженнями, а також виявити та підтримати їх творчий потенціал.
                          У середу, 7 грудня учні Рожищенського НРЦ презентували виставку малюнків. Участь у відкритті виставки та нагородженні переможців взяли Інна Сергійчук, заступник голови райдержадміністрації, Олег Шварцкоп, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та господарі закладу – Тетяна Козубович, директор НРЦ.
       «Такий дитячий конкурс – це чудова нагода продемонструвати свої таланти і здібності. Ми, дорослі, прагнемо розвивати особистість в дітях, сприяти їхньому всебічному розвитку. І вкотре переконалися, наскільки талановиті наші юні художники: кожен малюнок є унікальним та відображає неповторний внутрішній світ дитини» - зазначила у своєму вітальному слові Інна Сергійчук.
        Переможців (1-ше, 2-ге, 3-є місця) відзначили грамотами та подарунками у трьох номінаціях: молодша вікова категорія, середня вікова категорія та старша вікова категорія. Так, у молодшій віковій категорії перемогу здобули колективні роботи: 3 місце – учні 3 класу, 2 місце – учні 4 класу, 1 місце – учні 1 класу; у середній віковій категорії: 3 місце – колективна робота 6 класу, 2 місце – Середюк Дарина, 1 місце - Герасимик Олександр; у старшій віковій категорії: 3 місце – Баранова Яніна, 2 місце – Саковець Аліна, 1 місце – Шевчук Тарас.










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу