У нас відзначили день захисника України і День Українського козацтва.

      Для вихованців Рожищенського НРЦ спільно з Рожищенським РЦССДСМ, молодіжним простором м. Рожище та "City life"  проведено "Козацькі забави". Учасників заходу привітали директор центру Т.М.Сітовська, директор Рожищенського РЦСССДМ  Олег Шварцкопта, учасник АТО, доброволець, волонтер Коля Габдулхаков, який згодом своїми реп-композиціями піднімав бойовий дух команд.

     Команди "Козаки" та "Соколята" добре розім'ялися перед спортивними естафетами під час показових виступів. Її провів власник мережі призер Чемпіонату України 2019, кандидат в майстри спорту з пауерліфтингу, майстер спорту міжнародного класу з підйому на біцепс, кандидат в майстри спорту з багатоповторного жиму Vasil Petrishchak. Вмотивовані виступом професійного спортсмена, у запальній боротьбі команди демонстрували силу, спритність та жагу до перемоги.
    Учасники Школи Козацького Гарту, під керівництвом Cергія Янішевського, показали у виступах свої вміння, з елементами козацького характерництва.
    Усі охочі з допомогою психолога Рожищенського РЦСССДМ Ілоною, мали змогу покращити навички з географії, склавши пазли у вигляді мапи України.
   Переможців та переможених не було. Адже дитячі емоції - сміх і радість, пізнання української культури і традицій, спортивний гарт - це головне для чого був задуманий і проведений даний захід.






































  

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу