СВЯТИЙ МИКОЛА ДОБРЕ ЗНАЄ, ДЕ ДІТВОРА ЙОГО ЧЕКАЄ!

https://youtu.be/PnaNMuDouuY?si=Mtq7x0d-xlTYjYfk

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в нашому закладі.
Це прекрасне і таємниче дійство, яке запам'ятовується надовго, зігріває теплом у цей зимовий час, вселяє віру та надію у те, що все у нас буде добре.
Розпочалось свято ще із самого ранку, коли вихованці під подушками знайшли подарунки від Миколая. Захоплююча Подорож «В пошуках подарунка», продовжила свято. Лялькова вистава «Дарунки Миколая», майстер-клас «Янголя для ЗСУ», зустріч з чортеням, веселі танці та пісні чекали на наших учнів. Ну і звичайно Святий Миколай.
Дякуємо за подаруки ТзОВ "Цунамі" м. Рожище, які щороку є помічниками Святого та передають дарунки для вихованців Рожищенського НРЦ, вже багато років.
Висловлюємо щиру вдячність, військовому оркестру Луцького прикордонного загону, які приносять масу позитивних емоцій та солодощі, вже не один рік. В дарунок наші вихованці привітали гостей із Днем Збройних Сил України, та передали Янголят, яких виготовили своїми руками.
Приносимо свою подяку Олександру Лучицькому та магазину Gurkit за дарунки.
Велике спасибі і новим нашим друзям БФ «Батальйон Волонтер» керівник Олександр Артемчук.
Хай Святий Миколай допомагає всім у здійсненні заповітних бажань та щирих сподівань! Всім бажаємо миру, доброго щастя та радісних Новорічних свят!
Зі святом, і тримаймо стрій!
Все буде Україна!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу