Школо, прощай: 

У Рожищенському НРЦ  пролунав останній дзвоник!


На свято останнього дзвоника у навчально - реабілітаційний центр завітало чимало гостей, батьків та усміхнених десятикласників - нині звук шкільного дзвінка востаннє пролунав для 7 випускників.
Ще з самого ранку 26 травня до школи вервечкою тяглися батьки.
Лінійку розпочали традиційно урочисто – із виконання державного Гімну.  Усі школярі, від найменших до найстарших, дзвінко виспівували славень. Вірш у виконанні Середюк Дарини нагадав усім, кому ми завдячуємо мирним небом.
«Сьогодні чудовий весняний день і в першу чергу ми маємо згадати тих, завдяки коми ми маємо можливість спокійно і мирно святкувати останній дзвоник – це Герої Небесної Сотні, Герої-захисники АТО, які віддали своє життя за честь, за свободу і незалежність нашої держави», - Тому усі схилили голови у скорботній хвилині мовчання. 
Директор побажала випускникам ще не раз повернутися на поріг рідної школи. Вона зауважила, що для них нині дуже важливий день, бо це дійсно останній дзвоник.
Благословляли школярів родина Шматченків. Мама випускника зауважила, що з часом діти зрозуміють, як багато їм дала школа та вчителі, які все зробили для того, аби школярі згодом стали успішними людьми. 
А тоді слово дали найменшим – першокласникам. Діти сумлінно і голосно розповідали віршики для своїх старших колег, у яких бажали успіху та розповідали, що мріють вирости і стати такими красивими, як сьогоднішні випускники.
У програмі був танець дитячого хореографічного колективу, а опісля в центрі знову опинилися випускники, які подарували присутнім красивий вальс. 














Коментарі

Популярні дописи з цього блогу