Пам'ятаймо минуле заради майбутнього

           Скільки б не минуло часу, а День Перемоги завжди буде світлим святом зі сльозами на очах. Цей день житиме в наших серцях. А у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за Вітчизну. Це свято з сивиною на скронях, радістю і смутком, щастям та болем нагадує про те, що найдорожче у світі це мир і свобода. Саме під таким гаслом у Рожищенському НРЦ пройшов ряд заходів з відзначення  Перемоги.
 Класні керівники та класоводи провели виховні класні години на теми:«Пам'ять серця», «Свято з сивиною на скронях», «І за життя ішли на смерть». Не можливо залишитися байдужими і до священних місць похованих солдатів. Учні школи займалися упорядкуванням пам'ятників і могил невідомих солдатів.





З кожним роком все меншає ветеранів, які дарували нам перемогу залишається в життєвому строю. Завдання нашого покоління, покоління наших батьків берегти і шанувати мир, який подарували нам наші ветерани. Найменше чим можна віддячити за наше життя – це відвідати, поспілкуватися, сказати тепле слово, допомогти зробити якусь справу. 
Традиційно 9 Травня школа взяла участь у проведенні мітингу та святкового концерту до Дня Перемоги. Своїми виступами учні показали, що хочуть миру на своїй землі, миру якого їм подарували багато років тому наші ветерани.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу