Вже дев’ять років українці вшановують пам’ять учасників подій на Майдані. Сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення Росії, не стало виключенням.

Цей день в історії Революції Гідності вважають найтрагічнішим, адже саме 20 лютого в центрі Києва загинули найбільше активістів.
"Сьогодні вся країна вшановує памʼять Героїв Небесної Сотні. Це нагадування про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми воюємо".
З метою патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії у нашому центрі було організовано заходи: онлайн - бесіди "Уклін вам, Герої Небесної Сотні", "Час плине, а пам’ять залишається", інформаційно - пізнавальні години "Герої не вмирають", "Герої, хто вони", години спілкування "Герої Небесної Сотні - сумуємо, пам'ятаємо...", "Героїв Україна пам’ятає", виховна година "Небесна Сотня - Ангели Майдану", година пам'яті "Народжені вмерти за Батьківщину - залишаються жити у віках", наймолодших учнів чекало казкотерапевтичне заняття "Герої також плачуть" та прослухали аудіоказку" Казка про Майдан ".
В приміщенні бібліотеки пройшла акція "Янголи пам’яті", у знак скорботи хвилиною мовчання школярі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.
Проведення таких заходів дає змогу кожному підлітку усвідомити на скільки страшними були події того часу, збагатити свої знання про ті буремні дні, про Євромайдан та його причини, про Героїв Небесної Сотні.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу